🔥 3 dagars ankomst! 🎉 180-dagars pengarna tillbaka-garanti! 💰

Fraktpolicy

Fraktpolicy

När kan jag förvänta mig att få min försändelse?

Alla beställningar skickas från vårt lager inom 7 arbetsdagar efter att beställningen har lagts. Leveransen kommer att anlända mellan 10-20 arbetsdagar efter leveransdatumet, beroende på tillgängligheten hos transportörleverantören och platsen. Vi ber om ursäkt för eventuell försening av leveransen om leveransen kräver tullklarering eller inspektion, eller om det uppstår transportförseningar på grund av transportörens service.

Hur kan jag följa min beställning?

Ett spårningsnummer kommer att tillhandahållas i din Leveransbekräftelse via e-post. Du kan använda numret för att följa din beställning på www.17track.net.

Vad är era fraktkostnader?

Vi har en fast fraktkostnad på 5,99 USD till alla destinationer över hela världen.

Vilka länder levererar ni till?

För närvarande levererar vi över hela världen. Men om ditt land eventuellt inte stöds av vår logistik, kommer vi att informera dig direkt och göra nödvändiga ändringar i din beställning. För att veta mer om våra destinationslistor, kontakta oss via sereneshores100.com. Hur kan jag ändra min leveransadress?

Ändring av adress är endast tillåten före kl. 23:00 (PDT, -7 GMT) samma dag som beställningen läggs. Du kan kontakta oss via sereneshores100.com för att begära sådana ändringar.

Kan jag leverera till en annan adress än min kortfaktureringsadress?

Ja, det är möjligt.

Hur levereras min beställning?

Beställningar levereras under vanliga arbetsdagar, med undantag för helgdagar. Alla beställningar som läggs på lördag eller söndag kommer att skickas påföljande måndag.