🔥 3 dagars ankomst! 🎉 180-dagars pengarna tillbaka-garanti! 💰

Meddelande om integritet

INTEGRITETSPOLICY (Senast uppdaterad juli 2018)

Tack för att du besöker vår webbplats som drivs av toponnelli.com. Vi strävar efter att erbjuda en spännande och säker online shoppingupplevelse samt en förhöjd nivå av personlig service som är synonymt med företaget. Detta åtagande innebär att vi respekterar och skyddar integriteten för din personliga information.

Denna integritetspolicy beskriver vilken typ av information vi samlar in från och om dig när du besöker vår webbplats (var och en en "webbplats"). Webbplatserna och all funktionalitet och funktioner därpå benämns gemensamt som "Tjänsterna". Denna integritetspolicy förklarar också hur företaget kan använda och dela din personliga information samt din möjlighet att kontrollera vissa användningar av den.

Genom att använda Tjänsterna samtycker du till insamling, användning och offentliggörande av din information enligt beskrivningen i denna integritetspolicy, inklusive överföring och lagring av din personliga information i USA/Kanada/Hongkong, samt godkänner användarvillkoren som inkorporeras genom hänvisning. Om du inte samtycker, vänligen besök inte eller använd Tjänsterna.

Q: Vilken information samlar företaget in?

A: Företaget kan samla in information från eller om dig på följande sätt:

Från företagets interaktioner med dig: Vi samlar in information från och om dig, dina transaktioner och andra interaktioner med oss. Detta kan inkludera när du använder Tjänsterna, gör ett köp, anmäler dig till vår katalog, nyhetsbrev eller e-postlistor, deltar i tävlingar, kampanjer eller andra erbjudanden, deltar i en produktrecension, undersökning eller annat liknande program, skickar en gåva eller ett virtuellt presentkort till en person eller på annat sätt kontaktar oss.

Om du gör en köp från oss kan vi även samla in faktureringsadressen.

Information du tillhandahåller om en tredje part: Om du skickar någon annan en kommunikation från Tjänsterna kan vi samla in information såsom den personens namn, telefonnummer, e-postadress och/eller leveransadress.

Automatiskt på webbplatsen: Vi, eller våra tjänsteleverantörer, kan använda cookies, web beacons/pixeltags, loggfiler, JavaScript och andra tekniker för att samla in viss icke-personlig information om besökare på vår webbplats, användare av våra onlinetjänster och interaktioner med våra e-postmeddelanden och online-annonser. Detta gör det möjligt för företaget att följa statistik och viss statistisk information. Till exempel kan vi samla in information som din webbläsartyp, operativsystemstyp eller mobilenhetsmodell, visade webbsidor, klickade länkar, IP-adress, mobil enhetsidentifierare eller