🔥 3 dagars ankomst! 🎉 180-dagars pengarna tillbaka-garanti! 💰

Tjänstevillkor

ÖVERSIKT

På hela webbplatsen hänvisar termerna "vi", "oss" och "vår" till  swifthubii.com. vi erbjuder denna webbplats, inklusive all information, verktyg och tjänster som är tillgängliga från denna webbplats till dig, användaren, förutsatt att du accepterar alla villkor, policyer och meddelanden som anges här.

Genom att besöka vår webbplats och/eller köpa något från oss använder du vår "Tjänst" och samtycker till att vara bunden av följande villkor ("Användarvillkor", "Villkor"), inklusive eventuella ytterligare villkor och policyer som hänvisas till häri och /eller tillgänglig via hyperlänk. Dessa användarvillkor gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive men inte begränsat till användare som är webbläsare, handlare, kunder, leverantörer och/eller innehållsskapare.

Läs dessa användarvillkor noggrant innan du går in på eller använder vår webbplats. Genom att komma åt eller använda någon del av webbplatsen samtycker du till att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte godkänner alla villkor i detta avtal, besök inte webbplatsen eller använd tjänsterna. Om dessa användarvillkor anses vara ett erbjudande, är godkännandet uttryckligen begränsat till dessa användarvillkor.

Alla nya funktioner eller verktyg som läggs till i den nuvarande butiken omfattas också av användarvillkoren. Du kan granska den senaste versionen av användarvillkoren när som helst på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att publicera uppdateringar och/eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att kontrollera denna sida regelbundet för ändringar. Om du fortsätter att använda eller komma åt webbplatsen efter att ändringar har publicerats, samtycker du till att vara bunden av dessa ändringar.

Vår butik finns på Shopify Inc. Detta ger oss en e-handelsplattform online som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.SEKTION 1 - VILLKOR FÖR ONLINESHOPEN


Genom att godkänna dessa användarvillkor intygar och garanterar du att du är minst myndig i ditt bosättningsland, eller att du är myndig i ditt hemland och har gett oss ditt samtycke till att tillåta din minderåriga familjemedlemmar att använda denna webbplats.
Du får inte använda våra produkter för något olagligt eller obehörigt ändamål, och du får inte använda tjänsten i strid med någon tillämplig lag i ditt land (inklusive men inte begränsat till upphovsrättslagar).
Du får inte överföra några maskar eller virus eller någon annan kod av destruktiv karaktär.
Brott mot någon av villkoren kommer att resultera i omedelbar uppsägning av dina tjänster.SEKTION 2 - VILLKOR OCH VILLKOR
Vi förbehåller oss rätten att vägra service när som helst av vilken anledning som helst.
Du förstår att ditt innehåll (exklusive kreditkortsinformation) kan överföras okrypterat och kan innebära (a) överföring över olika nätverk och (b) ändringar för att uppfylla tekniska krav för att ansluta nätverk eller enheter. Kreditkortsinformation skickas alltid krypterad över nätverk.
Du samtycker till att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, sälja vidare eller utnyttja någon del av Tjänsten, användning av eller tillgång till Tjänsten, eller någon kontakt på webbplatsen genom vilken Tjänsten tillhandahålls, utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande.
Rubrikerna som används i detta avtal är endast avsedda för bekvämlighet och begränsar eller påverkar inte på annat sätt dessa villkor.

SEKTION 3 - INFORMATIONENS RIKTIGHET, FULLSTÄNDIGHET OCH LIDIGHET.

Vi är inte ansvariga om informationen på denna webbplats inte är korrekt, fullständig eller aktuell. Materialet på denna webbplats tillhandahålls endast i allmänna informationssyfte och bör inte litas på som den enda grunden för att fatta beslut utan att konsultera primära, mer exakta, mer fullständiga eller mer aktuella informationskällor. Att lita på materialet på denna webbplats sker på egen risk.
Denna webbplats kan innehålla viss historisk information. Historisk information är nödvändigtvis inte aktuell och tillhandahålls endast i informationssyfte. Vi förbehåller oss rätten att ändra innehållet på denna webbplats när som helst, men är inte skyldiga att uppdatera informationen på vår webbplats. Du samtycker till att det är ditt ansvar att hålla reda på ändringar på vår webbplats.

SEKTION 4 - ÄNDRINGAR I TJÄNSTEN OCH PRISER

Priserna för våra produkter kan ändras utan föregående meddelande. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller avsluta Tjänsten (eller en del av den eller dess innehåll) utan föregående meddelande. Vi ansvarar inte gentemot dig eller tredje part för någon ändring, prisändring, upphävande eller avslutande av Tjänsten.

SEKTION 5 - PRODUKTER ELLER TJÄNSTER (vid tillämplighet).

Vissa produkter eller tjänster kan endast vara tillgängliga online via Webbplatsen. Dessa produkter eller tjänster kan vara tillgängliga i begränsade mängder och kan endast returneras eller bytas ut i enlighet med vår returpolicy. Vi har gjort vårt bästa för att färgerna och bilderna på våra produkter som visas i butiken ska återges så korrekt som möjligt. Vi kan inte garantera att färgerna visas korrekt på din datorskärm. Vi förbehåller oss rätten, men har ingen skyldighet, att begränsa försäljningen av våra produkter eller tjänster till en viss person, geografisk region eller land. Vi kan utöva detta rättighetsfall för fall. Vi förbehåller oss rätten att begränsa kvantiteterna av produkter eller tjänster som vi erbjuder. Alla produktbeskrivningar eller produktpriser kan ändras när som helst utan föregående meddelande och efter eget gottfinnande. Vi förbehåller oss rätten att när som helst sluta erbjuda en produkt. Alla erbjudanden om en produkt eller tjänst på denna webbplats är ogiltiga där förbjudet. Vi garanterar inte att kvaliteten på en produkt, tjänst, information eller annat material som du köper eller tar emot uppfyller dina förväntningar eller att eventuella fel i tjänsten kommer att korrigeras.

SEKTION 6 - NOGGRANNHET AV FAKTURERINGS- OCH KONTOUPPGIFTER.

Vi förbehåller oss rätten att neka någon beställning du gör hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, begränsa eller avbryta köpta mängder per person, per hushåll eller per beställning. Dessa begränsningar kan även gälla för beställningar som görs via samma kundkonto eller med samma kreditkort och/eller beställningar som använder samma fakturerings- och/eller leveransadress. Om vi ändrar eller avbryter en beställning kan vi försöka meddela dig genom att kontakta den e-postadress och/eller fakturaadress/telefonnummer som angavs när beställningen gjordes. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller förbjuda beställningar från återförsäljare, återförsäljare eller distributörer efter eget gottfinnande.

Du samtycker till att tillhandahålla aktuell, fullständig och korrekt inköps- och kontoinformation för alla inköp som du gör i vår butik. Du samtycker till att omedelbart uppdatera ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och deras utgångsdatum, så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontakta dig om det behövs.

Se vår returpolicy för mer information.

SEKTION 7 - VALBARA VERKTYG

Vi kan ge dig tillgång till tredjepartsverktyg som vi inte övervakar, kontrollerar eller påverkar. Du erkänner och samtycker till att vi tillhandahåller tillgång till sådana verktyg "som de är" och "som tillgängliga" utan garantier, representationer eller villkor och utan något godkännande. Vi tar inget ansvar som uppstår ur eller är relaterat till din användning av valfria tredjepartsverktyg. Användning av valfria verktyg som erbjuds via Webbplatsen är på egen risk och efter eget gottfinnande, och du måste försäkra dig om att du är medveten om och godkänner villkoren som de valfria externa leverantörerna erbjuder. Vi kan i framtiden också erbjuda nya tjänster och/eller funktioner via Webbplatsen (inklusive lanseringen av nya verktyg och hjälpmedel). Sådana nya funktioner och/eller tjänster omfattas också av dessa användarvillkor.

SEKTION 8 - LÄNKAR TILL TREDJE PARTER

Viss innehåll, produkter och tjänster som är tillgängliga via vår Tjänst kan innehålla material från tredje parter. Länkar från tredje parter på denna Webbplats kan leda dig till tredjepartswebbplatser som inte är anslutna till oss. Vi ansvarar inte för bedömning eller utvärdering av innehållet eller noggrannheten därav, och vi ger inga garantier eller uttalanden angående och accepterar inget ansvar eller ansvar för material eller webbplatser från tredje parter eller annat material, produkter eller tjänster från tredje parter. Vi ansvarar inte för skador i samband med köp eller användning av varor, tjänster, resurser, innehåll eller andra transaktioner som utförs i samband med tredjepartswebbplatser. Läs noga igenom och förstå tredjeparts politik och praxis innan du genomför en transaktion. Klagomål, anspråk, frågor eller frågor om produkter från tredje parter ska riktas till den tredje parten.

SEKTION 9 - ANVÄNDAR KOMMENTARER, ÅTERKOPPLING OCH ANDRA INSKICK.

Om du skickar in specifika bidrag (t.ex. bidrag till tävlingar) som svar på vår inbjudan, eller kreativa idéer, förslag, planer eller annat material online, via e-post, via post eller på annat sätt (gemensamt "Kommentarer") utan vår inbjudan, godkänner du att vi kan redigera, kopiera, publicera, distribuera, översätta och på annat sätt använda alla Kommentarer du skickar oss när som helst och utan begränsning i något medium. Vi är inte skyldiga att (1) hålla kommentarer konfidentiella, (2) betala ersättning för kommentarer eller (3) svara på kommentarer. Vi kan, men är inte skyldiga att, övervaka, redigera eller ta bort innehåll som vi, efter eget gottfinnande, anser olagligt, stötande, hotande, förtaligt, pornografiskt, obscänt eller på annat sätt stötande eller som kränker en parts immateriella rättigheter eller dessa användarvillkor. Du samtycker till att dina kommentarer inte bryter mot tredje parts rättigheter, inklusive upphovsrätten, varumärkesrätten, rätten till integritet, rätten till publicering eller andra personliga eller äganderättsrättigheter. Du samtycker vidare till att dina kommentarer inte innehåller förtalaktigt eller på annat sätt olagligt, stötande eller obscänt material eller datorvirus eller annan skadlig kod som kan störa eller på annat sätt påverka funktionen eller drift av Tjänsten eller en relaterad webbplats. Du får inte använda en falsk e-postadress, låtsas vara någon annan eller lura oss eller en tredje part om ursprunget till kommentarerna. Du är ensam ansvarig för de kommentarer du gör och deras noggrannhet. Vi tar inget ansvar eller något ansvar för kommentarer som lämnas av dig eller en tredje part.

SEKTION 10 - PERSONUPPGIFTER

Tillhandahållandet av personlig information via Butiken omfattas av vår integritetspolicy. Se vår integritetspolicy.

ARTIKEL 11 - FEL, OMKORRIGERINGAR OCH UTFLYKTSLÖSHET

Då och då kan informationen på vår Webbplats eller Tjänst innehålla typografiska fel, felaktigheter eller utelämnanden som kan avse produktbeskrivningar, priser, kampanjer, erbjudanden, leveranskostnader för produkter, transitstider och tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att korrigera och ändra eventuella fel, felaktigheter eller utelämnanden och att ändra eller uppdatera informationen eller att annullera en beställning om informationen i Tjänsten eller på en relaterad webbplats är felaktig, när som helst och utan föregående meddelande (inklusive efter att du har lagt din beställning). Vi är inte skyldiga att uppdatera, ändra eller klargöra information i Tjänsten eller på en relaterad webbplats, inklusive men inte begränsat till prisinformation, om inte detta krävs enligt lag. Ingen uppdaterad eller förnyad datumangivelse i Tjänsten eller på en relaterad webbplats bör tolkas som en indikation på att all information i Tjänsten eller på en relaterad webbplats har ändrats eller uppdaterats.

SEKTION 12 - FÖRBJUDEN ANVÄNDNING

Förutom alla andra förbud som anges i Användarvillkoren, är det förbjudet att använda Webbplatsen eller dess innehåll för (a) något olagligt ändamål, (b) att begära eller delta i någon olaglig verksamhet, (c) att bryta mot någon internationell, federal, statlig eller lokal förordning, regel, lag eller föreskrift, (d) att kränka våra immateriella rättigheter eller tredje parts immateriella rättigheter, (e) trakassera, missbruka, förolämpa, skada, förtala, förtala, skrämma eller diskriminera baserat på kön, sexuell läggning, religion, etnicitet, ras, ålder, nationalitet eller funktionshinder, (f) skicka falsk eller vilseledande information, (g) ladda upp eller skicka virus eller annan skadlig kod som på något sätt kan störa funktionen eller driften av Tjänsten eller annan webbplats, andra webbplatser eller internet, (h) samla in eller spåra personlig information från andra, (i) spamma, phisha, pharming, spindel, crawla eller skrapa, (j) för obscena eller omoraliska ändamål, eller (k) äventyra eller kringgå säkerhetsfunktioner på Tjänsten eller en relaterad webbplats, andra webbplatser eller internet. Vi förbehåller oss rätten att avsluta din användning av Tjänsten eller en relaterad webbplats om du bryter mot någon av de förbjudna användningsvillkoren.

ARTIKEL 13 - FRISKRIVNING AV GARANTI; BEGRÄNSNING AV ANSVAR

Vi garanterar inte att användningen av vår Tjänst kommer att vara oavbruten, aktuell, säker eller fri från fel. Vi garanterar inte att resultaten som kan erhållas från användningen av Tjänsten är korrekta eller pålitliga. Du samtycker till att vi kan ta bort eller avsluta Tjänsten när som helst och utan förvarning. Du samtycker uttryckligen till att användningen av Tjänsten eller oförmågan att använda Tjänsten är på egen risk. Tjänsten och alla produkter och tjänster som tillhandahålls via Tjänsten tillhandahålls (om inte uttryckligen angett av oss) "som de är" och "som tillgängliga" för din användning, utan några uttalanden, garantier eller villkor av något slag, vare sig uttryckta eller underförstådda, inklusive underförstådda garantier eller villkor om säljbarhet, handelskvalitet, lämplighet för ett visst syfte, hållbarhet, titel och icke-intrång. Under inga omständigheter ska vårt företag, chefer, tjänstemän, anställda, partners, agenter, entreprenörer, praktikanter, leverantörer, tjänsteleverantörer eller licensgivare vara ansvariga för skador, förlust, anspråk eller direkta, indirekta, incidentella, straffande, speciella eller följande skador av något slag, inklusive, men inte begränsat till, skadestånd för förlust av vinst, förlust av intäkter, förlust av besparingar, förlust av data, ersättningskostnader eller liknande skador. Oavsett om detta grundas på avtal, ostrafflig handling (inklusive försumlighet), strikt ansvar eller på annat sätt, för användningen av tjänsten eller produkter som erhålls genom tjänsten, eller för någon annan anspråk som härrör från användningen av tjänsten eller produkterna på något sätt, inklusive men inte begränsat till, eventuella fel eller utelämnanden i tjänsten. Strikt ansvar eller på annat sätt, och någon annan anspråk som härrör från användningen av tjänsten eller produkter som erhålls genom tjänsten, eller på något sätt relaterat till användningen av tjänsten eller några produkter, inklusive men inte begränsat till, eventuella fel eller utelämnanden i något av innehållet eller några produkter, eller någon förlust eller skada som härrör från användningen av tjänsten, eller något innehåll (eller produkter) som är lagt upp, skickat eller på annat sätt tillgängligt gjort på, eller genom, tjänsten, även om informerad om möjligheten. Eftersom vissa stater eller jurisdiktioner inte tillåter uteslutning eller begränsning av ansvar för följande eller tillfällig skada är vårt ansvar i sådana stater eller jurisdiktioner begränsat till den maximalt tillåtna omfattningen enligt lag.

ARTIKEL 14 - INDEMNIFIKATION

Du samtycker till att skadeslösa vårt företag, dotterbolag, anknutna företag, partners, chefer, tjänstemän, direktörer, agenter, entreprenörer, licensgivare, tjänsteleverantörer, underleverantörer, leverantörer, praktikanter och anställda från alla anspråk eller krav, inklusive rimliga advokatkostnader, som lämnas in av en tredje part som ett resultat av eller som följd av din överträdelse av dessa Användarvillkor eller dokumenten som hänvisas till här, eller din överträdelse av någon lag eller tredje parts rättigheter.

ARTIKEL 15 - SEPARABILITET

Om någon bestämmelse i dessa Användarvillkor anses vara olaglig, ogiltig eller ej verkställbar, ska denna bestämmelse ändå genomdrivas till fullo utsträckning som tillåts enligt tillämplig lag, och ogiltigheten, ej verkställbarheten eller olagligheten för en bestämmelse ska inte påverka giltigheten och verkställbarheten för någon annan bestämmelse.

ARTIKEL 16 - UPPSÄGNING

De åtaganden och förpliktelser som parterna har åtagit sig innan uppsägningen ska överleva uppsägningen av detta avtal av alla syften. Dessa Användarvillkor är effektiva tills de sägs upp av antingen dig eller oss. Du kan säga upp dessa Användarvillkor när som helst genom att meddela oss att du inte längre vill använda våra tjänster eller när du upphör att använda vår webbplats. Om vi efter eget gottfinnande anser att du har misslyckats, eller vi misstänker att du inte har lyckats, att följa något villkor eller bestämmelse i dessa Användarvillkor, kan vi också säga upp detta avtal när som helst utan föregående meddelande, och du förblir ansvarig för alla belopp som ska betalas fram till och med datumet för uppsägningen. Vi kan också när som helst avsluta ditt konto och tillgång till Tjänsten vid vår egen bedömning, utan föregående meddelande eller ansvar gentemot dig, av vilken anledning som helst, inklusive om du bryter mot någon bestämmelse i dessa Användarvillkor.

ARTIKEL 17 - HELA AVTALET

Misslyckande från vår sida att utöva eller genomdriva någon rättighet eller bestämmelse i dessa Användarvillkor utgör inte ett avstående från denna rättighet eller bestämmelse. Dessa Användarvillkor och alla policys eller driftsregler som vi publicerar på denna webbplats eller i förhållande till Tjänsten utgör hela avtalet och överenskommelsen mellan dig och oss och styr din användning av Tjänsten och ersätter alla tidigare eller samtidiga överenskommelser, muntliga eller skriftliga, mellan dig och oss (inklusive, men inte begränsat till, eventuella tidigare versioner av Användarvillkoren). All tvetydighet i tolkningen av dessa Användarvillkor ska inte tolkas mot den upprättande parten.

ARTIKEL 18 - TILLÄMPLIG LAG

Diese beschäftigungsbedingungen und jede situation, die wir ihnen persönlich unterbreiten, unterliegen dem recht HongKongs und seiner auslegung

ARTIKEL 19 - ÄNDRINGAR I ANVÄNDARVILLKOR

Du kan granska den senaste versionen av Användarvillkoren när som helst på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, uppdatera, ändra eller byta ut någon del av dessa Användarvillkor genom att publicera uppdateringar och ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet granska vår webbplats för ändringar. Din fortsatta användning av eller åtkomst till vår webbplats efter att eventuella ändringar har publicerats utgör godkännande av dessa ändringar.

ARTIKEL 20 - KONTAKTINFORMATION

Frågor om Användarvillkoren bör skickas till oss på swifthubii.com